top of page

Kintsugi repair atelier

Uw favoriete bord laten vallen? Geen nood.... ik kan u helpen door uw dierbare item een nieuw leven te geven door het zorgvuldig te repareren met de westerse kintsugi methode. Er is gelukkig geen enkele reden meer om het weg te gooien want door het te herstellen met goudlijm  wordt uw bord of vaas etc nog steviger en unieker. 

Alles wat van porselein, aardwerk, hout of glas is gemaakt kan ik repareren dmv kintsugi. 

U kunt uw vraag met foto's van het te maken item sturen naar info@hetkintsugiatelier.nl dan zal ik beoordelen of ik het kan repareren en wat de daadwerkelijke kosten zijn.

Tot en met 4 stukken : 50,- incl BTW

Vanaf 5 tot 8 stukken 75,- incl BTW

excl eventuele verzendkosten.

Boven de 8 stukken zal het object waarschijnlijk niet meer te repareren zijn. Ik wil dit uiteraard wel voor u beoordelen als u een foto meestuurt. 

Uiteraard behandel ik uw dierbare item met heel veel zorg en zal ik er alles aan doen om de reparatie zo mooi als mogelijk te repareren. Maar zoals met alles in het leven en volledig volgens de filosofie van kintsugi: ik kan geen garanties geven dat het precies zo wordt zoals u in uw hoofd heeft of dat elk stukje weer perfect zal passen. Als u ervoor kiest om uw item te laten repareren kiest u ervoor om het item unieker en nog zeldzamer te laten maken. Dat is wel de garantie die ik kan geven. 

Ik heb inmiddels tientallen items gerepareerd en kan met mijn ervaring in kintsugi uw item weer laten stralen. Mocht u de wens hebben om de lijnen in een andere kleur als goud te laten repareren kan dat ook. Ik heb vele kleuren tot mijn beschikking. Neem vooral even contact me me op. 

bottom of page