top of page

Privacybeleid

JOUW PRIVACY IS BELANGRIJK VOOR MIJ.

Ik ben me er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij als Het kintsugi atelier en als gebruiker van mijn website. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik zoal verzamel als je mijn website bezoekt en gebruikt en waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring denk te verbeteren. Zo snap je precies hoe ik werk.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten en producten van Het kintsugi atelier. Ben je ervan bewust dat het kintsugi atelier niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Het kintsugi atelier respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid.
Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

Onze gegevens zijn:
Het kintsugi atelier

Jacob Catssingel 42

4819HC Breda

info@het-gouden-randje.nl

kvk: 86766198

BTW: NL004315708B23

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK:

Wanneer je een mail of een ander berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het voor mij mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden.
Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten of een vraag stelt via het contactformulier,  vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren, of de vraag te kunnen beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van het kintsugi atelier of die van een derde partij. Ik zorg ervoor dat ik deze gegevens niet combineer met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt.
Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

 • Voor- en achternaam

 • Mailadres

 • Telefoonnummer

 • Adresgegevens voor het verzenden van bestelde producten en het aanmaken van facturen en/of offertes.

 • Bedrijfsnaam, Btw nummer, KvK nummer, Website indien je een bedrijf bent en dit graag op een factuur vermeld wilt zien staan.

 • IP-adres Alleen bij inschrijving mailinglijst. Met deze gegevens wordt verder niks gedaan, maar de derde partij houdt dit bij.

 • Internet browser en apparaat type

MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?

Het kintsugi atelier verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • Het versturen van de factuur

 • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren.

 • Je te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten.

 • Het kintsugi atelier analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. Bijvoorbeeld met Google analytics

 • Het kintsugi atelier verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor de belastingaangifte.

 • De gegevens die je zelf aanlevert via bv een contactformulier. Het kintsugi atelier raad aan om geen privacygevoelige informatie te verstrekken via onze website of via het contactformulier.

DOELEINDEN

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor heb gekregen.

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE IK VERWERK

Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met me op via het contactformulier, dan verwijder ik deze informatie.


DERDEN

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke ik gebruik ten behoeve van mijn website. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden.

DE BEDRIJVEN WAARBIJ WE JE GEGEVENS GEBRUIKEN ZIJN:

 • Myparcel: adresgegevens voor het verzenden van producten.

 • Etsy: indien je daar een product hebt aangeschaft in de shop van het kintsugi atelier

 • WIX.com: Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan jou kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.  

 • Boekhoudsysteem: Hierop staan jouw gegevens ivm de boekhouding en wij dienen dit wettelijk 7 jaar te bewaren. 

 • Boekhouder: kijkt ieder kwartaal de boekhouding na, maar doet niets met jouw gegevens.

 • Belastingkantoor: zij hebben inzage in onze administratie

 • Google Analytics: analyse van de website en haar gebruikers.

VERANDERINGEN

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

SOCIAL MEDIA

Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.  

BEWAARTERMIJN

Ik bewaar jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoudsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al mijn wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen via het contactformulier.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen via het contactformulier

Ik zal jouw verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail.

WIJZIGINGEN

Ik behoud ten allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Privacybeleid opgesteld 02-11-2022

bottom of page